11 сент. 2009 г., 13:34

Понякога плача... 

  Поэзия » Любовная
818 0 4

Понякога плача... нощем, когато вали,

става ми тъжно, убийствено

и там, в душата, боли ли, боли.

Понякога плача за всичко изгубено,

за думите чути и казани,

но от премълчаните най ме боли.

Понякога плача... нощем, когато вали.

Сълзите ми капят... а после изгарят.

Страх ме е... Нека спре да вали.

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??