15.04.2012 г., 21:42 ч.

Понякога розите закъсняват 

  Поезия » Любовна
801 0 4

Понякога розите закъсняват.
Когато във вазите няма вода,

идват и искат в тях да ухаят,

идват със свежи червени листа.

 

Понякога розите закъсняват.
Когато полето е сиво от плач,
искат да цъфнат, с цвят да го галят,
когато във него е станало здрач.

Понякога розите закъсняват.
Тъжни забиват бодли във сърцата,

с надежда последна там да останат.
Понякога розите закъсняват.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??