13.04.2019 г., 23:36 ч.

Понякога те търся 

  Поезия » Друга
475 0 0

Понякога се вслушвам в тишината, 
с надежда да ти чуя пак гласа.
Понякога се вглеждам в тъмнината
и очаквам да ти видя там лика.
Понякога те търся в празната ти стая, 
макар да знам че няма да си там.
Понякога те викам и очаквам 
да покажеш се отново ти  засмян.
И отговор така и няма.
В отговор е само тишината
а тя сама по себе си изгаря,
не човека, а душата му. 

© Виктория Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??