23.08.2007 г., 15:12 ч.

Попитай 

  Поезия
662 0 1
Попитай ме дали те мразя,
когато за пореден път обгърната съм с тъга.
Попитай ме  в този страшен ден
дали ще имаш още мигове с мен.
Попитай ме дали спря болката вътре в мен,
или още бавно ме изгаря.
Попитай ме дали убивам времето и
как минават дните ми без теб.
Попитай ме дали насън говоря с твоите очи
и забравих ли за подлите ти лъжи.
Попитай ме дали убих мечтите си,
или ги сложих там при твоите  молби.
Попитай ме дали в себе си сърце аз нося,
след като ти така безмилостно го разпиля.
Попитай ме дали ще мога сляпо пак
да ти простя.
Попитай ме дали искам с теб да бъдем пак,
или сега на друг в любов се вричам.
Попитай ме дали още те обичам.
Защо не смееш?... Попитай...

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??