18.02.2008 г., 17:46 ч.

Порцеланова Кукла 

  Поезия » Друга
1003 0 1
Покрита с прах, седи в ъгъла сама
порцелановата кукла без сърце и душа.
Тя студено те гледа с красивите си очи,
а в тях виждаш само болка и разбити мечти.
Уж е кукла, а чувства как боли и плаче с истински сълзи.



© А м н е з и я Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво, имаш талант, защо не го развиваш? макар че послеписа звучи малко егоистично ...
Предложения
: ??:??