21.11.2007 г., 12:54 ч.

Поредната грешка в живота ми 

  Поезия » Любовна
986 0 6

Невъзможната мечта - осъществена.

Доближих се до твоето сърце.

Ала, някак си, не съм освободена.

Нима това е чувството да си играчка в нечии ръце?

 

Преди бях друга, бях различна.

Сега живея ден за ден,

и ти продължаваш с тази усмивка иронична.

Още от началото не ти пукаше за мен.

 

И сега проклинам онзи ден,

когато срещнах очите ти сини.

Когато ти наистина значеше нещо за мен.

За теб направих хиляди жертви, неброими.

 

Ето в този момент стоя над теб,

а ти спиш, унесен в най-прекрасния сън.

Благодаря ти, за сърцето ти от лед,

но смятам да го напусна и изляза навън.

 

Сбогом и дано намериш любовта,

любовта, с която ти не ме дари.

И макар, че ми отне цяла радостта

съм щастлива - накрая ти НЕ победи.

 

Сега се чувствам толкова свободна...

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??