13.12.2007 г., 20:22 ч.

Поредното писмо... 

  Поезия » Любовна
741 0 6



Поетична душа
започва да твори...
Ред след ред,
поредна дума със звучност нежна...

 


Поредното писмо
запълва се с любовните слова
на едно сърце в клетка позлатена...
Нежна отдаденост на душевна чистота неземна...

 


Луната, от върха на небесни синеви,
надзира тъй потайно над листа - покрит с хиляди сълзи
на самотната звезда...
Взира се с пламъка на своите лъчи...

 


Поредна...
дума - ред...
Запетайката дори,
всичко е богато на значение...

 


Поредното писмо до моето момче...
Моята душа положена върху крилете на поетичността,
се носи из дебрите на неговата красота...
в свят, изпълнен с хармония....
лъхаща спокойна топлинка...

 


Лазурна песен пее всяка дума...

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??