3.05.2008 г., 16:42 ч.

Порочен фактор 

  Поезия » Еротична
690 0 2
Играем си като малки деца,
а нещо в мене се събужда.
Порочно.
А ти го правиш нарочно,
нали!?

Думи, изпуснати, сякаш без да ги изконтролираш,
промъкват се през порите на моята кожа.
А сега не си ли представяш, че допираш
толкова близо до нагона ми ножа!

Загадка си, загадка...
Какво ми казваш, че съм сладка!?
Процентите зареждат...
Очите навътре поглеждат...

Имитация на ескалация,
сянка на видение от грешно съмнение...
На мисли проводник,
едновременно и изолатор.
Порочен... фактор...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!!!
  • "Имитация на ескалация,
    сянка на видение от грешно съмнение...
    На мисли проводник,
    едновременно и изолатор.
    Порочен... фактор..."

    Идейно стихо! Браво!
    Поздрави!

    П.П. Ама нещо тази словоформа: "изконтролираш"?!
Предложения
: ??:??