2.06.2009 г., 22:29 ч.

Порой 

  Поезия » Любовна
496 0 0

Небето синьо аз поглеждам,

а в него - твоите очи.

Огнен поглед ме обгаря,

а с него - слънчеви лъчи.

Сърцето ми тресе се под ритъм лудешки

и чувства горещи нахлуват безброй...

 

Но облак дъждовен от нейде долита

и твоите очи скрива в невиждан порой.

 

Пак същата тъга обгръщам мигновено...

Защо всичко свърши тъй ненадейно...!?

 

Но единствен спомена за твоя огнен поглед

не бе отнесен след силния порой...  

© Габи Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??