23.03.2021 г., 2:01 ч.

Портрет на автора 

  Поезия
258 0 0

Защо изцапах този лист?
Комай си нямам работа да върша?
За да се носи из ефира лошият ми стих,
преди финално пак да се превърна в мърша?

 

В огледалото се взирам с наслаждение.
И повечко се снимам вместо да рисувам.
Оттам аз черпя бледото си вдъхновение,
за себе си да пиша и сказки да хортувам.

 

Поети, автори и други волни птици,
знайте, че съм тук, на общия портрет,
образ крив на интлектуалните комици,
нивга ненадскочили своя тесен мироглед.

 

© Александър Митков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??