15.05.2022 г., 10:05 ч.

Портрет на съзнанието 

  Поезия » Друга
290 0 1

Затварям очи и рисувам със мисли,
Образърт на едно прекрасно лице.
Откъде да започна? Как да рисувам?

Детайлите са всичко за мен!

 

Очите ме грабват от първия миг,
съвършено, красиво изваяни.
Безборбено се оставям да бъда пленен,
в дълбокото да се с пусна щастлив.

 

Устни, тъй сладки и тънки,

платното даряват с живот.
Извити в усмивка, запленяват ума,
радват съзнанието на мисълта.

 

Косата се спуска от двете стани, 
оформяща едно жадувано лице. 
Малко сладко носленце стои, 
ликът е вече напълно готов. 

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Джимбо, това портрет на съзнанието ли е, или портрет на мечтите.
    Но е хубаво, че е завършен. Аз винаги имам, какво да добавям.
Предложения
: ??:??