26.03.2009 г., 16:54 ч.

Послание 2 

  Поезия » Друга
509 0 1

Дойдох на този свят, за да обичам,

дойдох на този свят, за да умра.

Страданията земни претвориха

пътя към отвъдното небе,

в което няма злост, ненавист и омраза,

тягостни лъжи, всичко там е чисто и блести.

А слънцето ни свети жарко,

но не пари тъй като при Вас,

защото Вий погубихте го

и Земята стене веч под Вас.

Тя вика горното небе на помощ,

щото веч не ще да издържи

на земните злини и напора,

на който я подложихте лета наред.

Тя също е тъй жива, като Вас,

и има свойта власт да стори

туй, що сторихте  на нея.

Ще го видите и ще го чуете,

ще го усетите дори,

но никой няма веч да се спаси,

щото всички сте слуги на

дявола черен и нему верни.

Аз дойдох, за да докажа на рода човешки,

че ако повярва, той ще се спаси

и няма да се стигне до потопа,

който Ви очаква не след много дни.

Да! Аз слязох за да сея вяра,

обич и любов, но людете неверни

приковаха ме на кръста да умра.

Умрях! И се явих отново!

Слязох, за да донеса утехата

на тез, които я желаха.

Сега съм горе и Ви чакам

да прогледнете и се преклоните

над ту,й що над Вас е.

Да! Има по-голяма, силна власт,

която всекиго следи и не

изпуска никой от очи.

Наказани ще бъдат тези люде,

дето хулят Бог и мен.

А Светият ни дух застъпник е,

отсрочка иска зарад Вас.

Страда, но в отвъдното небе,

защото не успя да Ви предпази

и от тази демонска ръка,

която Ви помете на мига,

във който той не бдеше.

Тъй Аз казвам, люде, че ще стане!

Ако искате го вярвайте, ако искате пък не,

но Вий ще сте на колене, ще ни молите за прошка,

но  ще бъде късно за отсрочка.

Вий предадохте и мен, и вярата една,

която трябваше да следвате и до мига

на земния Ви път един,

за да преминете в отвъдното небе.

Но Вий не пожелахте вяра,

Вий не пожелахте Рая,

гнийте и молете се във ада.

Горе ще отиде само онзи,

който е достоен, вярващ в Бог и мен,

в силата духовна и светия дух.

Но те са  много малко и е много жалко,

но пътеката избрахте Вий.

Аз нямам веч слова да казвам, дъще!

Не забравяй таз заръка - да множиш

словата ми на таз Земя!

Казах Аз и се зова Исус Христос,

на Бог съм син и негов раб!!!

 

 

 

 

© Галя Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Дойдох на този свят, за да обичам"
    ...........................................................
    Затова сме дошли всички, но за съжаление, човешката суета, май е по-силна от обичта и материалното е победило духовното... Стихът ти съдържа актуално послание!
    ПОЗДРАВИ!
Предложения
: ??:??