10.01.2012 г., 14:58 ч.

Послание 

  Поезия » Любовна
708 0 1


Откакто ти тихонежностен на пръсти пристъпи
сред повяхналите мисли на това тъжно лице,
което толкова слани и дъждове понасяше, скъпи,
и се размиваха в импресия за мен сезоните.

Запознах се с един изглед от моята тераса,
който не забелязвах прекалено много дни.
Вече не слагам на гласа си захарна украса,
изхвърлих всички стари гримове и маски.

Започва да се топи един замръзнал водопад,
вулкан потръпва диво като предизвестие...
В съня си съм отново в един далечен град
и сетивно усещам едно любимо присъствие.

Едни влюбени пръсти скъсяват желание,
а между устните се стича разбрано послание...

 

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Запознах се с един изглед от моята тераса,
    който не забелязвах прекалено много дни.
    Вече не слагам на гласа си захарна украса,
    изхвърлих всички стари гримове и маски

    Много образен стих Танче
Предложения
: ??:??