21.04.2018 г., 9:30 ч.

Послание 

  Поезия » Друга
437 0 0

Мили мои синове –

два сокола млади,

прелетете през морета,

през морета и океани.

Щастие си потърсете-

той светът голям е,

после се върнете

в бащини си двори.

А аз ще чакам тук

във гнездото старо,

нищо, че било е студ,

нищо, че ме е боляло!

© Стефка Брайнова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??