Apr 21, 2018, 9:30 AM

Послание 

  Poetry » Other
440 0 0

Мили мои синове –

два сокола млади,

прелетете през морета,

през морета и океани.

Щастие си потърсете-

той светът голям е,

после се върнете

в бащини си двори.

А аз ще чакам тук

във гнездото старо,

нищо, че било е студ,

нищо, че ме е боляло!

© Стефка Брайнова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??