17.05.2018 г., 0:14 ч.

Пxослание 

  Поезия » Гражданска
599 0 1

 П О С Л А Н И Е


И след нас път
ще има,
но няма да ни има.
Път от живота,
който някои ни е дал.
Но Вий вървете,
а нас старите 
ни оставете.
Навярно ще ни горчи
в устата.
Какво от туй? 
Такава ни е съдбата! 

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??