28.07.2006 г., 12:42 ч.

Послание 

  Поезия
924 0 3

Коя си ти вълшебнице,
пленила със любов сърцето ми?
Ти ме научи да летя и крила ми подари,
в непознати висини ме извиси

и научи ме да обичам,
да буда човек,а не човечен...
Научи ме и да прощавам,
да съм търпелив,честен...дори със себе си!

Излекуваж всички,както направи с мен,
научи всички безрезевно да обичат,да прощават,
да си подават взаимно ръка в труден миг...
Научи ги!Моля те от все сърце!!!

27.07.2006g.






© Момчил Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??