19.01.2023 г., 9:23 ч.

Послание 

  Поезия » Гражданска
467 0 2

В тройката сме на класацията

по съсипване на нацията.

Скоро първи ще да станем,

щом с рестарт се не захванем.

 

Няма тук прогноза яка,

как да хванеме ний влака.

Трябва, без да сме дебили,

да се справим с наши сили.

 

Във момента сме трагични.

Тръгваме във битки лични

с всеки, който опонира,

наш'та песен не разбира.

 

Ний фалшиво май, че пеем!

Да признаем, не умеем

и нападаме ги всички,

що пеят като пойни птички.

 

Драмата ще е голяма!

Рецепта за успеха няма...

Но, щом е сиво веществото,

ще се справи обществото.

 

Затуй, приятели – обичайте!

При хората любими тичайте!

С любов, не с пъклена омраза

до новата ще дойдем фаза!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??