12.04.2023 г., 10:22 ч.

Послание 

  Поезия » Гражданска
192 0 0

Ама хич не ме интересува

кой на какъв ще се преструва!

Е, при всяко положение

просто искам уважение.

 

Не, че съм цвете за мирисане!

От мен мнозина имат втрисане.

Ала, все пак съм пичага.

Това разбира се веднага.

 

Приятели, каквото дам,

очаквам да получа сам.

Щом ми вървите със рогата,

за вас ще гадни са нещата!

 

Ако взаимно пък се кльопаме,

хорцето вкупом ще го тропаме.

Вярна ще е нашта крачка,

без псувни, лобут и храчка.

 

В живота заедно да шпорим.

Дано поне това да сторим!

И на пътя си накрая,

заслужено да влезем в рая!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??