1.02.2009 г., 13:43 ч.

Послание върху стъкло 

  Поезия » Любовна
1062 0 22
Рисуваш с пръсти
по стъклото запотено,
послание - една магия,
стоя до теб, дъхът ми затаен е
и случваш се във мен като стихия.

Рисуваш с пръсти,
а в душата ми извайваш
желана близост, нежност споделена,
красива е нощта, градът заспал е,
а стаята ни със любов е нажежена.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??