25.05.2012 г., 14:01 ч.

Послание за любов 

  Поезия
1520 1 1

Всеки ден и всяка нощ жадувам

страстно всяка част от тялото ти да целувам.

 

Внимателно с пръсти по гърба ти името ти ще изписвам,

 с целувки цяла ще те покрия

и с воал от ласки ще те завия.

 

Нежни слова ще шептя,

и в свят на мечти и романтика ще те пренеса.

 

Ще те накарам да ме желаеш непрестанно нощ и ден,

докато ти най-накрая дойдеш като блян и се обвържеш с мен.

 

С устни от страст тялото ти ще накарам да "гори"

и така ще докажа на песимистично настроените, че на връзката ни ще ù провърви.

 

Ти за мен си идеалната жена и житейски партньор,

затова съгласен съм бъда с теб

 и знай, няма да се чувствам като в "затвор".

 

Целувките и ласките ти са за мен дар незаменим

и с лечебен за всяка мъка ефект неоспорим.

 

Бъди благословена, щастлива и с мъдрост дарена,

защото ти си моят ангел серафим.

 

Прекланям се пред чара ти. 

Амин!

 

© Радослав Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • По-добре напишете писмо на любимата си, ще ви разбере. Не измъчвайте молива си със стихчета, не се получава.
Предложения
: ??:??