Всеки ден и всяка нощ жадувам
страстно всяка част от тялото ти да целувам.
Внимателно с пръсти по гърба ти името ти ще изписвам,
с целувки цяла ще те покрия
и с воал от ласки ще те завия.
Нежни слова ще шептя,
и в свят на мечти и романтика ще те пренеса.
Ще те накарам да ме желаеш непрестанно нощ и ден,
докато ти най-накрая дойдеш като блян и се обвържеш с мен.
С устни от страст тялото ти ще накарам да "гори"
и така ще докажа на песимистично настроените, че на връзката ни ще ù провърви.
Ти за мен си идеалната жена и житейски партньор,
затова съгласен съм бъда с теб
и знай, няма да се чувствам като в "затвор".
Целувките и ласките ти са за мен дар незаменим
и с лечебен за всяка мъка ефект неоспорим.
Бъди благословена, щастлива и с мъдрост дарена,
защото ти си моят ангел серафим.
Прекланям се пред чара ти.
Амин!
© Радослав Радев All rights reserved.