16.01.2019 г., 12:31 ч.

Последен дъх 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
623 0 0

Лежиш на пода и си мислиш

защо безчувствен ставаш ти.

Защо прекъсна нишката със сърцето?

Захранвано с радост, болка и тъга.

Години хвърляше с пълни шепи

в тази бездна и тъмнина.

Вчера беше глупава,

искаше да промениш Света.

Днес си вече мъдра,

променяш своята съдба.

 

Припев:

Отмерваш времето на пръсти.

Не ти е нужен час и календар.

Очакваш все още нещо да се случи.

Повярвай мила, идва твоя край /2

 

Нямаш смелост да пребориш своите страхове.

Отпусни се, идва светлината

И белият ангел с нежни криле,

ще те отведе в небесата.

Той те поема и носи над красиви земи,

там няма болка и мъка

има само радостни дни.

 

Отпиваш жадно, на големи глътки.

Отровата – спасение за теб.

Поемаш дълбоко дъх за последно.

Очакваш скоро да се понесеш...

© princess of the darkness Всички права запазени

мислих го за песен, дори ми се завъртя и мелодия

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??