7.03.2021 г., 7:21 ч.

Последен дъжд 

  Поезия » Философска, Авторска песен, Свободен стих, Друга
412 0 0

Изминаха безброй години
страхът убива чувството накрая
Можем ли да го кажем?
Можем ли да го опишем?
А можем ли завинаги да умрем?
Ако дъждът е това, което искаш затвори очи
Просто затвори очи
 

Наблюдавах своето възкресение
Пълзях и се питах
Има ли шанс във Ада?
Някакъв шанс за всички?
Нима нямаме право на край?
Ако последен дъжд е твоят най-голям копнеж
Тогава затвори очи и замълчи
Наслади се на есента на вечността

© Antoni Stanev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??