22.01.2007 г., 10:08 ч.

Последен миг 

  Поезия
924 0 32

Да бъдеш цвете.

Стрък ухание.

Оазис тих сред пустошта.

Последното бъди дихание.

И първото за утринта.

Бъди магия.

И спасение.

И жажда за живот бъди.

Надежда пращай без

съмнение.

И със безумност

се люби.

Опивай с нежност.

И със думи.

Мигът не свършва

със последната стрелка.

Единност, цяло.

За последно днес.

А утре...

Утре ще е вечноста.


По стиха на Нети  " За последно днес..." 

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??