6.10.2010 г., 22:00 ч.

Последен шарж 

  Поезия » Пародии
507 0 2

Сбогом, Мария, и ти, Анна...

 

Седнах на горещ картоф -
озовах се в Пирог off.
И тогава, за беда,
болката ме връхлетя.

 

Но на кой ли кръстопът
ще намеря съжаление?
Стомна за водица първи път -
министерско уволнение.

 

Втори път сме за вода,
ето, стомната преля.
Че раздаваше усмивки -
пак свалиха и „нашивки”.

 

Мрънкам и да стана искам,
но дали ще го устискам?
Или ще задам въпроса,
що е, Бай* Дъ**УУУУей***, пицата ми постна??

 

* - Б - ясно

** -  Д  - твърде често споменавана българска фамилия, главно по майчина линия

*** - УУУУ - възглас на недоволство дори при древните римляни, наблюдаващи гладиаторския бой - ко

 

01.10.2010г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??