2.04.2008 г., 20:05 ч.

Последен танц  

  Поезия » Любовна
474 0 0
Покани ме на последен танц,
да върнем старата утеха...
Покани ме в твоят тих романс,
после всеки знае своята пътека...

В ритъм нежен да събудим сетивата...
да усетя твоето сърце...
Хайде, покани ме... за последно
да преплитаме в едно ръце...


Звездите леко ни огряват
а морето пее ни с вълни.
Вятърът косите ми развява
като воал копринен oт мечти..

Виждам твоите очи красиви...
и целувките ти станаха в сълзи...
Какво се случи...? В този танц последен...
Прегръдката ти толкова боли...

И гледам те... танцуваш с мене бавно...
За последно... има "наш момент".
Как не искам да те пускам, мили...
но песента приключи...
и тук... остана само моят силует!

© Маргарита Здравкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??