26.05.2017 г., 19:43 ч.

Последен танц 

  Поезия » Любовна
729 1 0

Една ужасно закъсняла среща,

Стон от миналото ме извика,

Да се върна за последен блус.

 

Поръчай от нашето вино,

Запали свещите отново,

И покани ме на последен танц.

Припомни ми как горях у тези ръце,

И колко ли болка изпитах от тях.

 

А тази с тебе днес,

Дали обича те така?

Кажи и да почака,

Че с тебе имаме един недовършен,

Последен танц...

© Красимира Гущерова Всички права запазени

      

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??