Всичко изглежда много по-хубаво
всеки път, когато очите си затворя,
и в тъмното те видя отново
и почувствам уханието ти.
Мечтая будна лицето ти,
в съня ми ти си моя ангел пазител,
първата и непреболима любов в сърцето,
а в живота последният адрес където намерих щастието.
© Александра Всички права запазени