22.02.2023 г., 18:51 ч.

Последна чаша вино 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих, Друга
328 0 0

Последна капка вино... и последната чаша привършва...
а след това, горещи, топли и опиянени – нямаме тайни един от друг.
Посрещни отново горещата ми плът и както виното в кръвта,
опиянявай жадната ми душа.
Докосни ме... остави ръцете да те водят.
Грях в нощта – дай ми надежда за любовта, върни ми лудостта.
Отнеси ме под копринена светлина,
склонна съм да ти дам и тяло, и душа. Усещам те!
Мъжки допир – разливаща се топлина, сладкия мирис на страстта.
Искам те... аз и ти - две преплитащи се тела.
Прегърни ме, за да няма вече сълзи.
Аз дишам, а ти не говори – ти си аз и аз съм ти...
ти си в мен и аз съм в теб – две чисти съдби.
Две чисти души – две в едно сме аз и ти.
Последна капка вино и огънят отново ще гори,
когато ти и аз останем сами.
Душата жадува твоята любов, ръцете тръпнат за нежността.
Щом привърши нощта, прегърни ме – не пускай.
Бори се за мен... бори се за любовта.
Върни вярата на една влюбена жена!
Последната капка ще падне с нощта, а надеждата ще остане
до настъпването на сутринта... че аз и ти ще намерим заедно любовта.

17.08.2018г.

© Цветомира Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??