5.09.2007 г., 11:05 ч.

Последна молба 

  Поезия
776 0 2
Ах, ела, ах, ела, смърт,
загърни ме във мрачен покров.
Ах, елмаз, ах, елмаз твърд
е сърцето на моята любов.

Ковчегът ми със черна пръст
покрийте вие
и мястото шумакът гъст
да скрие.

Дажe цвят, даже цвят ням
да не казва къде съм зарит.
Даже брат, даже брат сам
да не сяда до надпис изтрит.

И спомен вече отзвучал
да не събужда
в сърцата влюбени
печал без нужда...

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??