27.11.2008 г., 11:31 ч.

Последна молба 

  Поезия » Любовна
624 0 0
Последна молба

Знаеш ли от кое най-силно боли ме?
От това, че те обичам, имам чувства силни.
Знаеш ли защо будувам в нощите?
Защото боли ме разбитото ми сърце.

Знаеш ли защо съм такава сега?
Защото всячески се опитвам да продължа,
да не мисля за теб, да не ме интересуваш,
ала мисля за теб и всичко твое ме вълнува.

Всяка твоя дума болка ми носи,
забива нож в сърцето ми и сякаш за още прося,
защото от теб не мога да се отрека -
така си заседнал в мойта душа.

Убиваш ме леко, малко по малко.
Не мога да спя, ям все по-малко.
Не мога да дишам и да живея.
Живота ме трови, за смъртта почнах аз да копнея.

Последна молба към тебе отправям,
ако си ме обичал нявга, тогава,
убий ме бързо, стига ме мъчи
или забрави за мен, позволи ми да бъда.

© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??