18.05.2008 г., 11:35 ч.

Последна надежда 

  Поезия » Любовна
473 0 3

Надежда моя плаха се прокрадна,

надеждата да бъда с теб щастлива,

но думата последна я открадна

и болката нестихваща прелива.

 

 

На себе си?! На тебе ли повярвах?!

Миражите и вярата не стигат,

за раните в душите се надявах,

че някога безследно ще отминат.

 

Ранихме се. И писано е било

навярно с друг да бъда по-щастлива,

но болката в сърцето се прокрадва,

дали без теб, дали ще бъда жива?

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??