3.05.2011 г., 19:05 ч.

Последна обич 

  Поезия » Любовна
549 0 6

 

 

                               ПОСЛЕДНА  ОБИЧ

 

                             Щом напуснеш обичта,

                              животът ти прилича

                              на голата топола,

                              с която се здрависва

                                      утринта.

                             Прежалиха те дните,

                              с бръчки от  тъга.

                              Проплака обичта

                               с внезапния акорд,

                               в любимата соната

                                        на нощта.

                               Дървото ще възкръсне

                                 пак през  пролетта.

                                Но не забравената обич -

                                последната мечта-залог,

                                между живота и смъртта.

 

                                                   Wali (Виолета Томова)

 

 

 

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??