20.06.2012 г., 10:37 ч.

Последна сълза 

  Поезия » Друга
846 0 7

            

Последна сълза

 

 

Край реката се разхождам вечер.

 

Залезът в очите ми потъва

и в последната сълза се утаява.

С крясък гларуси летят далече,

а лазурът плавно потъмнява.

 

Пясъкът на глътки жадни

като скитник отмалял, бездомен,

виж, поглъща стъпките ми бавно,

пръснати отвъд брега бетонен.

 

Кеят пуст е, а нощта - любовна...

 

Март.2010

                    

© Татяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??