15.06.2024 г., 1:59 ч.

Последната Хала 

  Поезия » Хумористична
58 0 1

Последната Хала

беше толкоз  одъртяла,

че й писна да чака

да умре от ръката на Юнака.

Затуй реши в полицията 

да се предаде

И под отговорност да го подведе.

© Живко Делчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??