18.11.2017 г., 9:35 ч.

Последната любов 

  Поезия » Любовна
369 1 2

 

 

 

Да пием за последната любов,
онази, която всъщност те убива,
застанала до тебе, редом с тебе,
ти дава много и ти взима всичко!

 

 

Да пием за последната любов,
която те спасява от изгнание,
която без да пита дава ти криле
и те бута от скалата на забравата...

 

 

Да пием за последната любов,
не първата, която ослепява,
последната любов, най-тежката, 
която всичките любови е събрала...

 

 

Да пием... за последната любов,
ще налееш ли от черното вино...
Лека нощ, лека нощ моя последна любов
и отвъд ще те чакам, усмихната!

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??