26.07.2007 г., 15:51 ч.

Последната въздишка на лятото 

  Поезия
774 0 3

Последната въздишка на лятото


Търкулва се поредното ни лято
с изтръгната, умираща въздишка,
с венец от спомени в косите,
и плаха, закачлива усмивка.
С танц на диви пеперуди
и облачета нежност във душите.
Две пълни чаши със любов остави
и мъничко тъга в очите.
С последния си дъх му обещахме,
че ще го пазим във сърцата живо.
Изпращаме го със една надежда -
да се завърне още по-красиво.

© Мари Пиф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??