12.07.2017 г., 22:09 ч.

Последни устни 

  Поезия » Любовна
551 1 3

Красота струи от теб,

с часове наред ти се любувам.

Устните, с вкус на мед,

не се насищам да целувам.

 

Красота – това си ти.

Не мога и да се преструвам.

Устните си предложи,

да са последните, дето целувам.

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??