Красота струи от теб,
с часове наред ти се любувам.
Устните, с вкус на мед,
не се насищам да целувам.
Красота – това си ти.
Не мога и да се преструвам.
Устните си предложи,
да са последните, дето целувам.
© Серафим Аянски All rights reserved.