На всеки гроб - часовник...
С последния ударен час...
Безброй погребани минути,
угаснали като изпушен фас...
...
На всеки гроб - часовник!
Стрелките препарирани мълчат...
От онзи час с последните минути,
когато за последен път поеха дъх...
...
На всеки гроб - часовник...
...................................................................
© Лилия Всички права запазени