Jan 16, 2009, 6:43 PM

Последният час... 

  Poetry
585 1 4
 

На всеки гроб - часовник...

С последния ударен час...

Безброй погребани минути,

угаснали като изпушен фас...

...

На всеки гроб - часовник!

Стрелките препарирани мълчат...

От онзи час с последните минути,

когато за последен път поеха дъх...

...

На всеки гроб - часовник...

...................................................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??