31.12.2013 г., 16:59 ч.

Последният ден на годината 

  Поезия
693 0 1

Отново е

последният

ден

на годината.

  

Отново е –

ден

за наказание.

  

Отново –

ден

за забравени желания

и равносметка.

  

Ден

за отчаяние;

за нова сметка;

за обещания;

за забранени начинания;

за…

  

Отново е –

ден

за начало

и край.

 

За криви надежди;

за вопли по нежни очи;

за наранени души;

за възторг

и за вой;

за бой

и отбой;

за строени

в редици

мечти.

  

Отново е –

последният ден

на годината.

© Габриела Цанева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??