Последно дихание
Достойнството внезапно сгрмолясало се бе
Безпомощно лежало край пътя на две
Убийцата си за последно зърнало в нощното небе
И Богу помолило се тя да е добре
За последен път въздуха вдишало
Пиано нежно последни ноти свирело
А Достойнството неусетно заспивало
Заспивало...Заспало.
Йоана Р. Николова
21.01.2011 г. (02:20)
© Йоана Николова Всички права запазени