Jan 22, 2011, 1:33 PM

Последно дихание 

  Poetry
702 0 1

Последно дихание


Достойнството внезапно сгрмолясало се бе

Безпомощно лежало край пътя на две

Убийцата си за последно зърнало в нощното небе

И Богу помолило се тя да е добре


За последен път въздуха вдишало

Пиано нежно последни ноти свирело

А Достойнството неусетно заспивало

Заспивало...Заспало.


Йоана Р. Николова

21.01.2011 г. (02:20)

 

 

© Йоана Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??