4.05.2006 г., 17:07 ч.

Последно сбогом 

  Поезия
744 0 3
Обичах те, повярвай,
но ти дори не ме разбра.
Опитвах се да ти го кажа,
но дори това не пожела.
Защо така се случва винаги,
Защо на мен сега?
Не мога да ти кажа сбогом,
но и не мога да ти кажа да останеш,
защото ако останеш ще разкъсаш душата ми,
а ако си тръгнеш, ще умра!
Просто е, да,
но в мен чувствам празнина.
Трябва вече да си само спомен,
защото аз ще продължа напред,
въпреки болката и
въпреки всичко.
Сбогом, мили,
край на фарса,
който аз сама си сътворих.

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??