16.04.2015 г., 17:54 ч.

Последно сбогом 

  Поезия » Любовна
399 0 0

Раздялата не боли; тя никога не е боляла.

Боли сърцето; когато знае че няма да чуе гласа ти.

Болят очите; когато няма да те видят повече.

Болят устните; когато жадуват за твоите целувки.

Болят ръцете; когато няма да милват лицето ти.

Боли тялото; когато знае че няма повече да го докосваш.

Раздялата не боли; тя погубва всеки миг.

© Кунка Грохлева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??