25.08.2009 г., 11:07 ч.

Последното 

  Поезия » Друга
474 0 4

Последните метри
са най-трудни,
стара жено,
при последно разлюбване.


Като последно
поглеждане през прозореца
и подготовката
за отпътуване.

 

Последното ехо
се отразява
от онзи ясен
с клони обрулени

 

и по раменете ти
натежават облаци
от вкоравено сбогуване.

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??