23.06.2009 г., 1:43 ч.

Послеседнали 

  Поезия » Друга
676 0 3

послеседнали

сте

как се послесяда

 

взимаш остри

думи камък

мяташ ги по

него после

пазиш се и мяташ

пак отвръщаш

ударите стават

все по-силни

колената парят

но не можеш

да се спреш

 

послеседнали сте

и превързали

сте раните говорите

сега

преразчертавате

си

плановете

с надпис

EXIT

плановете ви

за помирение

 

но знаеш

 

че

 

 

толкова въздух не стига

толкова думи не стигат

 

и толкова много

ръж

а толкова малко спасители

 

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??