21.05.2010 г., 20:02 ч.

Пословица за любовта 

  Поезия » Любовна
492 0 1

Утрото, казват, е по-мъдро от вечерта.
Болката, казват, се лекува с времето,
но много пъти се причинява от любовта.

 

А ако за любовта не съществува преграда,
тогава кой ли ще грабне голямата награда?

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Първата строфа: супер. Втора строфа: загатка.
Предложения
: ??:??